تبلیغات متنی
خريد بک لینک در وبلاگها
دانلود کتاب
نسیم آسایش لابی من
روزنامه های ورزشی
سایت همسریابی موقت
بويلر و ديگ
تاريخ : 2 خرداد 1397 | 11:15 | نویسنده : دماپویا | بازدید : 0

خوردگی یکی از علل اصلی کاهش قابلیت اطمینان در سیستم های تولید بخار است.

تخمین زده می شود که مشکلات ناشی از خوردگی سیستم بویلر، میلیاردها دلا

ر در سال به صنعت هزینه می کند.
بسیاری از مشکلات خوردگی در داغترین قسمت های دیگ بخار - دیوار آب،

صفحه نمایش و لوله های سوپریتاتور وجود دارد. دیگر مناطق مشکوک رایج،

عبارتند از آبگیری، آبگرمکنهای غذا و اقتصاددانان.
روش های کنترل خوردگی بسته به نوع خوردگی مواجه می شوند.

شایع ترین علل خوردگی گازها (به طور عمده اکسیژن و دی اکسید کربن)،

حمله زیر سپرده، pH پایین و حمله مناطق ضعیف شده توسط استرس مکانیکی است

که موجب استرس و خستگی می شود.
این شرایط می تواند از طریق روش های زیر کنترل شود:
    نگهداری سطوح مناسب pH و قلیائیت
    کنترل اکسیژن و آلودگی فاضلاب بویلر
    کاهش تنشهای مکانیکی
    عملیات در مشخصات طراحی، به ویژه برای درجه حرارت و فشار
    احتیاط های لازم در هنگام راه اندازی و خاموش شدن
    نظارت و کنترل موثر
تنش های خوردگی از اجزای سازنده سیستم های بخار
بیشتر سیستم های دیگ بخار و سیستم تغذیه صنعتی از فولاد کربنی ساخته شده اند.

بسیاری از آلیاژهای مس و / یا بخاری های خوراکی و خازن های ضد زنگ از جنس استیل دارند.

بعضی از عناصر سوپرهیاید فولاد ضد زنگ دارند.
درمان مناسب تغذیه دیگ بخار به طور موثر در برابر خوردگی آبگرمکن های تغذیه،

اقتصاددانان و دیزل ها محافظت می کند. توافقنامه ASME برای بویلر صنعتی

حداکثر سطح آلاینده ها را برای کنترل خوردگی و رسوب در سیستم های بویلر مشخص می کند.
اجماع این است که اکسیژن، آهن و مس مقدار زیادی از مواد غذایی

(به عنوان مثال، کمتر از 7 پپرومبولار اکسیژن، 20 ppb آهن و 15 ppb مس برای یک دیگ 900 psig)

باید داشته باشند و این pH باید بین 8.5 تا 9.5 سیستم حفاظت از خوردگی سیستم.
برای به حداقل رساندن خوردگی سیستم بویلر، درک نیازهای عملیاتی

برای تمام اجزای مهم سیستم ضروری است.
بخاری های خوراکی
بخاری های آبگرمکن بویلر برای بهبود کارایی بویلر بوسیله استخراج گرما

از جریان هایی نظیر خروج آب بویلر و استخراج توربین یا بخار اضافی

اگزوز طراحی شده اند. بخاری های خوراکی به طور کلی به عنوان فشار کم

(پیش از deaerator)، فشار بالا (پس از deaerator) یا deaerating بخاری طبقه بندی می شوند.
صرف نظر از طراحی بخاری غذا، مشکلات اصلی برای همه انواع مشابه است.

مشکلات اصلی خوردگی، به علت اکسیژن و pH نامناسب،

و فرسایش از طرف لوله یا قسمت پوسته است. با توجه به افزایش دما در بخاری،

اکسید های ورودی فلزات در بخاری سپرده می شوند و سپس در

هنگام تغییر در بار بخار و تعادل شیمیایی آزاد می شوند. ترک خوردگی استرس

از اجزای جوش داده شده نیز می تواند یک مشکل باشد.

فرسایش در قسمت پوسته معمولی است، به دلیل اعمال فشار بخار

به سرعت در لوله ها و سوپاپ ها.
خوردگی را می توان از طریق طراحی مناسب (برای کاهش فرسایش)،

تمیز کردن دوره ای، کنترل اکسیژن، کنترل pH مناسب و استفاده از

آب تغذیه با کیفیت بالا (برای تسریع انقباض سطوح فلزی) به حداقل برساند.

بويلر و ديگ







ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
گرمایشی,آبرسانی,تصفیه هوا,کولرگازی,پمپ,رادیاتور,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *